Søk på Young Ambassadors 2020/2021 nå!

Nå er det skolestart, og tusenvis av ungdommer har et nytt og spennende år foran seg. Vi håper at så mange som mulig vil bruke det på å tilegne seg spennende kunnskap og engasjere seg i viktige saker, og en flott mulighet til å gjøre nettopp det, er å søke seg til oss. For tiende året på rad vil 20 elever i videregående skole få delta i Young Ambassadors. Målgruppen er samfunnsengasjert og lærelysten ungdom som ønsker påfyll av kunnskap og erfaringer ved siden av skolen. YA stimulerer, inspirerer og motiverer deltakerne til å realisere sitt potensial på en måte som skal komme samfunnet til gode. Programmet er partipolitisk nøytralt, og baserer seg på frivillig arbeid av en gruppe norske studenter. Blant samarbeidspartnerne våre finner man blant annet Den Amerikanske Ambassaden i Oslo, konsulentfirmaet McKinsey & Company, Google og Den Norske Opera & Ballett.

I Young Ambassadors oppmuntrer vi til dialog, debatt og felles læring. Deltakerne vil få være med på ti seminarer i løpet av skoleåret, der hvert seminar har sitt eget tema. Seminarene tar for seg temaer som norsk og internasjonal politikk, økonomi, innovasjon, kultur, helse og forsvar. Alle seminarene avholdes hos relevante institusjoner og selskaper, som Stortinget, UD, NHO, Oslo Børs og Operaen. I tillegg til seminarene får hver deltaker tildelt en mentor som er tilpasset sine interesser. Mentorene våre holder høy faglig standard, og er gjerne helt i toppen av sitt fagfelt. Med disse tilbudene håper vi å kunne samle og øke nysgjerrigheten hos interessert ungdom som skal ta Norge inn i fremtiden.

Søknadsfristen for programmet er 12. september på https://www.youngambassadors.no/