Opptak av informasjonsmøte for foresatte

Klikk for stort bilde Ronald Carreño /Pixabay Opptak av informasjonsmøte for foresatte

Lillestrøm videregående skole gjennomførte digitalt informasjonsmøte for foresatte for elever på Vg1 ST torsdag 10.12. kl. 19.00.

En karriereveileder og studieleder vil orientere om skolens karriereveiledning og om de valgene elevene i Vg1 står overfor. Vi vil informere om fagtilbudet på Vg2 (og Vg3) i forbindelse med at elevene skal gjøre sine programfagvalg. Innledningsvis vil rektor si litt om koronasituasjonen og informere om Lillestrømelevenes bistandsprosjekt og samarbeid med SOS barnebyer.

Fra kl 20.00 fortsetter møtet med informasjon om International Baccalaureate.

En henstilling fra rektor: Foresatte som ikke har mottatt informasjon om dette møtet på SMS anmodes om å registrere sitt mobiltelefonnummer i VIS.

Her kan du se opptak fra møtet

Foresattemøte fagvalg - høst 2020 (PDF, 988 kB)