Velkommen som søker til Lillestrøm videregående skole!

Her finner du informasjon om skolen og de ulike studietilbudene vi har. 

Lillestrøm videregående skole - Klikk for stort bildeLillestrøm videregående skole Stian Green   

Ved Lillestrøm videregående skole legger vi stor vekt på samarbeid, vi har et godt læringsmiljø med dyktige lærere og dyktige medelever. Elevene og lærere sier at de trives på skolen, og at det er rom for å være seg selv, inkludering og mangfold står høyt på dagsorden. Vi står for kunnskap, kunst og kultur i sentrum av Lillestrøm. 

Skolen jobber med skoleprogrammet VIP makkerskap, for å gi alle elever en god skolestart, og et godt grunnlag for videre trygt og inkluderende skolemiljø. Vi har et aktivt elevråd og flere komiteer som arrangerer ulike aktiviteter gjennom skoleåret for å skape et godt felleskap. Lillestrøm videregående skole er en av 40 UNESCO-skoler i Norge, og har stor satsing på internasjonalisering, gjennom ulike prosjekter, internasjonalt skolesamarbeid og ekskursjoner. 

Ta en titt på informasjonsbrosjyren vår, for mer informasjon om skolen, elevmiljøet og de ulike utdanningstilbudene ved Lillestrøm videregående skole.

Skolebrosjyre 2021 (PDF, 8 MB)

I lenken under finner du informasjonsfilmer og mer informasjon til de ulike studieretningene vi tilbyr, og mer informasjon om hvordan du søker deg inn på disse.

Utdanningstilbud

 

Søknadsfristen er 1. mars hvert år (1. februar for fortrinnsrett/individuell vurdering). 

Du må søke opptak hvert år.

Les mer om å søke skoleplass hos Viken fylkeskommune.

Du søker opptak gjennom

www.vigo.no

Til toppen