Danseundervisning i koronatid

Når danselærer og danseelever ikke kan være sammen i dansesalen må både undervisning og oppgaveløsing gjennomføres digitalt. Når elevene i Vg3 dans fikk i oppgave av faglærer Stine Mari Jacobsen å lage en 3 minutters dansefilm med utgangspunkt i stedsspesifikk koreografi i faget dansekomposisjon og koreografi valgte Kaja Ødegård et veldig aktuelt tema. Til sangen Forever med Labrinth og Kongens tale til det norske folk blir et folketomt Oslo scene for Kajas uttrykksfulle dans, foreviget på video av Martine Dahlen. Se video her (med nettbrett eller PC, link fungerer ikke med smarttelefon)