Årets Lillestrøm-russ samlet inn 138 072 kroner til Kreftforeningen

Kunnskapsministeren hos Lillestrøm vgs!

2. mars besøkte  kunnskaps- og integreringsminister Trine Skei Grande og hennes følge skolen.  kunnskaps- og integreringsminister ville snakke med elevene våre om hva de mener er viktig i videregående opplæring.

Realfagspris til Lillestrømelever

Flotte prestasjoner av Ingvild og Iver i geofag og fysikk OL. Sigurd og Iver er skolens kandidater til Rotarys realfagpris 2020.

Andreplass til Simran Sahajpal i 3IB i konkurransen Unge forskere

Simran fikk andreplass i klassen for naturvitenskap og teknologi med oppgaven “Testing the Assumptions of Normality and Independence of Returns of the Black-Scholes Option-Pricing Formula”

Fire elever i 2MKA, Vg2 holdt innlegg på seminaret Hacking Democracy

Elevene i 2MKA, holdt sitt innlegg på vegne av hele klassen, på seminaret Hacking Democracy i regi av Den norske Atlanterhavskomité og Forsvarets forskningsinstitutt, torsdag 13. februar.

Terningkast 6 fra Romerikes Blad til musikk dans og drama elvenes forestilling Arbeidstittel

Romerikes Blads anmelder om elevenes forestilling "-En sjelden gang går man inn i teateret og tenker at dette har jeg ikke tro på. Sjeldnere går man ut og tenker at dette muligens er noe av det beste en har sett."

Gull til Lillestrømelev i internasjonal filosofikonkurranse

Christoffer Døhlen, 3STD har vunnet gull, mens Magnus Langsæter, 3STA fikk Honorary Mentions i Baltic Sea Philosophy Essay Event 2019. Begge er videre til 2. runde i filosofi NM i mars 2020.

Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøkte skolen fredag 22. november 2019sidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøkte skolen fredag 22. november 2019

Elever, lærere og rektor samtalte  med Stortingspresidenten om demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole generelt og om gjennomføringen av NRK-programmet Folkeopplysningen spesielt.

Elever på utveksling i Frankrike

Praktisering av fransk språk, innblikk i fransk skolehverdag, familieliv, kultur, mattradisjoner og hverdagsliv er noe av det 17 elevene opplevde i løpet av uken de var på utveksling i Coumbourg.

Elever fra Lillestrøm vgs invitert til Stortinget

Fredag 14.06.19 var dokumentarfilmgruppen fra 3MKA på besøk sammen med LilleStortingets presidentskap, finansminister Emil Stenhaug og partileder for Rødt Awais Butt hos Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen.