Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin. Bruk en du allerede har, eller kjøp ny subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestill nå!

Kantinen utsmykket med maleri

Kaja Glosli og Tina Wedmark fra 3STB ble vinnerne av elevrådets konkurranse om et murmaleri i kantinen. - Vi fikk det til! Vi er veldig fornøyde og stolte over fondveggen vi har laget.

17. mai overraskelse

Musikkelevene overrasket medelever og skolens ansatte i midttimen med feiende 17. mai toner.

Danseundervisning i koronatid

Når elevene i Vg3 dans fikk i oppgave av faglærer Stine Mari Jacobsen å lage en 3 minutters dansefilm med utgangspunkt i stedsspesifikk koreografi i faget dansekomposisjon og koreografi valgte Kaja Ødegård et veldig aktuelt tema.

Årets Lillestrøm-russ samlet inn 138 072 kroner til Kreftforeningen

Kunnskapsministeren hos Lillestrøm vgs!

2. mars besøkte  kunnskaps- og integreringsminister Trine Skei Grande og hennes følge skolen.  kunnskaps- og integreringsminister ville snakke med elevene våre om hva de mener er viktig i videregående opplæring.

Realfagspris til Lillestrømelever

Flotte prestasjoner av Ingvild og Iver i geofag og fysikk OL. Sigurd og Iver er skolens kandidater til Rotarys realfagpris 2020.

Andreplass til Simran Sahajpal i 3IB i konkurransen Unge forskere

Simran fikk andreplass i klassen for naturvitenskap og teknologi med oppgaven “Testing the Assumptions of Normality and Independence of Returns of the Black-Scholes Option-Pricing Formula”

Fire elever i 2MKA, Vg2 holdt innlegg på seminaret Hacking Democracy

Elevene i 2MKA, holdt sitt innlegg på vegne av hele klassen, på seminaret Hacking Democracy i regi av Den norske Atlanterhavskomité og Forsvarets forskningsinstitutt, torsdag 13. februar.

Terningkast 6 fra Romerikes Blad til musikk dans og drama elvenes forestilling Arbeidstittel

Romerikes Blads anmelder om elevenes forestilling "-En sjelden gang går man inn i teateret og tenker at dette har jeg ikke tro på. Sjeldnere går man ut og tenker at dette muligens er noe av det beste en har sett."