LilleStortinget 2021

LilleStortinget 2021 vil bli avholdt 18.-19 mars 2021.

Lillestrøm videregående skole går over til gult nivå mandag 8. februar

Lillestrøm kommune anbefaler videregående skoler i Lillestrøm å gå tilbake til gult nivå fra og med mandag 8. februar. Dette gjelder alle skolene selv om Lillestrøm videregående som enkeltskole har hatt noe mer smitte enn naboskolene i januar.

Informasjon om koronasmitte ved Lillestrøm vgs 01.02.21

Digitalt utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike. 28.01.21

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike.     Velkommen til digitalt utdanningstorg 2021. De videregående skolene på Nedre Romerike har den glede å invitere deg som elev og dine foresatte til et digitalt utdanningstorg, torsdag 28.01.21 . Sendingen vil dere kunne følge via Facebook-siden Utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike . Følg denne lenken:   https://www.facebook.com/utdanningstorg2021

Fortsatt rødt nivå ved Lillestrøm videregående skole.

Regjeringen har i dag kunngjort at de strenge smittevernreglene for kommuner i «ring 2», som omfatter Lillestrøm kommune, lempes fra onsdag neste uke. Merk at dette er de nasjonale reglene. Skolen mottok 15. januar bekreftelse fra kommuneoverlegen i Lillestrøm om de på bakgrunn av det regionale og lokale smittetrykket anbefaler at vi forlenger rødt nivå frem til vinterferien. Dette står ved lag inntil kommuneoverlegen eventuelt gjør en ny beslutning.

Informasjon om koronasmitte ved Lillestrøm vgs 28.01.21

Informasjon om smittesituasjonen ved skolen. Skolen er i kveld gjort kjent med at en elev er smittet av korona. Smittesporing har vist at eleven var på skolen i smitteførende periode mandag  denne uken. Berørte elever og ansatte er satt i karantene til og med 4. februar. • Det er ikke mistanke om smitte i lokalene på skolen • Eleven det gjelder er satt i isolasjon • Alle som har vært i nærkontakt med smitten er kontaktet og satt i karantene  Se mer informasjon i vedlagt skriv fra kommuneoverlegen i Lillestrøm. (PDF, 22 kB)

Informasjon om koronasmitte ved Lillestrøm vgs 26.01.21

Informasjon om koronasmitte ved Lillestrøm vgs 25.01.21

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Informasjon om koronasmitte ved Lillestrøm vgs 22.01.21